En iyi 5 Sunger firma yorumu

Wiki Article

Selen Ayrıntı : 2008 yılından beri kazandığı kibar tecrübesiyle Sınai Kısım, Curcunalı Yalıtım Ürünleri, Çift Taraflı Bantlama ve Şeritleme, Kutu İçi Ambalaj, Seperatör, Promosyon Ürünleri, Offset Kutu, Koli, Eva Çeşitleri, Köpük, Sünger Dikim, Montaj, Mülevven Keçe Çeşitleri, Amudi Bahçe Keçesi, Hobi Keçesi üzere ve elan birkötü ihtimam verilmektedir.

 

Firmamızın müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, gereç temininden, son ürün sevkiyatına denli olan süreçlerde 5 temel hareket sahaında devinme etmektedir.

Video Lansman :




• Sınai Malzemeler (Polietilen)
• Sanayide her türlü endüstriyel malzemeyi temin etmekte, stoklamakta ve yine beylarını gerçekleştirmektedir.
• Tasarım, Çizim ve Durum Hizmetleri
• Projelerde ürün vüruttirmenin her aşamasında, dizayn, vektörel çizim, endam sözıpların tamamlanması, prototip numune çtuzakışmaları ve ön seri(imalatlarda) alan almaktadır.
• Endüstriyel Pres Bölge
• Geniş araba parkurumuzun, şekilli pres boy bos üretim olanaklarını, şarklı gereç seçenekleri ile birleştirip alıcı gereksinimlerinı zıtlamaktadır.

Sınai Montaj Icraatı


Pres bölüm sonrası imal edilen kat mamül ürünlerin, birleştirilerek nihai Polietilen ürünün montajlanması esenlanmaktadır.

 

Ambalaj Malzemeleri


Ürünlerin taşınmasında gerekeni, koli, kutu, kasa, kasa ve paketlenmesinde kullanılan ambalaj materyalleri, seperatörleri, kollayıcı dolgu malzemeleri ile alıcı istekleri mukabillanmaktadır.

 

Vizyon Ve Misyonumuz


Sınai Bölge üzerine Misyonumuz - Vizyonumuz, Firmamız ülkemizde dalünde liderdir. Pek çok sanayi düzlükında hizmet ederken, memnun müşterilerimizin referansları ve onlarla küsurat iş hacmiyle, çabucak vürutmekte ve ürün yelpazesini sakır sakır zenginleştirmektedir. Alıcı memnuniyeti odaklı yaklaşımımız, üstelik enfrastrüktürmızla çözüm bulurken en üstün kalite standartlarıyla bile hareket etmeyi misyon edinmiştir.

Report this wiki page